خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت شترمرغ در طب سنتی

گوشت شترمرغ برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی مانند عرق النساء، فلج، لرزش، درد مفاصل و ... مفید است

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت شترمرغ این گونه بیان گشته است که :

  • مزاج گوشت شترمرغ گرم و خشک است.
  • خوردن گوشت شترمرغ برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی مانند عرق النساء، فلج، لرزش، درد مفاصل و کمر، بیماری‌های سرد رحم و … مفید است.
  • تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم است.
  • خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است.
  • مالیدن روغن آن به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال می‌شود.
  • گوشت شترمرغ دیر هضم بوده و برای گرم مزاجان شدیداً مضر است.
  • افراد گرم مزاج حتماً باید با سرکه مصرف کنند.
  • این گوشت سرشار از آهن و پروتئین است و قوی تر از گوشت گوسفند و گاو می‌باشد.

گوشت شترمرغ برای چه مزاج هایی مناسب و برای چه مزاج هایی مضر است؟

  • برای افرادی که طبع سرد بلغمی یا سوداوی دارند، گوشت شترمرغ می تواند مناسب باشد.
  • گوشت شتر مرغ برای صفرا مزاج ها و دموی مزاج ها خوب نیست.
  • افراد صفراوی مزاج باید در خوردن آن دقت کنند زیرا می تواند باعث عطش زیاد و خشکی دهان شود و افراط در آن ممکن است مشکلات  بیشتری در آنان ایجاد کند.

مصلح گوشت شترمرغ چیست؟

مصرف گوشت شترمرغ همراه با روغن‌ها مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۲ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (2 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *