خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج آلو در طب سنتی

مصرف آلو موجب پاکسازی معده و روده از فضولات می‌شود.

در طب سنتی در خصوص خواص و مزاج آلو آمده است که :

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • آلوی سیاه کاملاً رسیده و شیرین از آلوی زرد میخوش سردی کمتری دارد.
  • در تعدیل حرارت بدن و کاهش تشنگی موثر است.
  • آلوی شیرین ملیّن خوبی است و به ویژه برای یبوست ناشی از گرم و خشکی در صفراوی مزاج‌ها بسیار سودمند است.
  • آلوی ترش، قی یا تهوع ناشی از برگشت صفرا به معده را کم می‌کند. در چنین حالتی، تلخی دهان و عطش نیز وجود دارد.
  • آلو تسکین دهنده‌ی حرارت زاید قلب نیز می‌باشد و برای رفع تپش قلب و اضطراب نیز مفید است.
  • مصرف آلو موجب پاکسازی معده و روده از فضولات می‌شود.
  • آلو را می‌توانید به صورت میوه خام، آش آلو، برگه آلو، رب یا لواشک آلو مصرف کنید.
  • در مشکلات گوارشی از جمله ضعف هضم و نفخ معده، مصرف میوه خام آن توصیه نمی‌شود.

مصرف زیاد آلو برای چه افرادی مضر است؟

  • مصرف زیاد آلو برای کسانی که بیماری طحال دارند مضر است و آن‌ها باید قبل از غذا آن را میل کرده و تا از معده خارج نشده چیزی نخورند.
  • مصرف زیاد آلو (به‌ویژه آلوی خشک) در مبتلایان به مرض قند، سنگ کلیه و کیسه صفرا مجاز نیست.
  • زیاده روی در مصرف آلو بخصوص در تر مزاجان برای مغز زیان آور دانسته شده است.

مصلح آلو چیست؟

  • آلو به خصوص آلوی ترش برای معده مضرّ است، و مصلح آن گلقند است.
  • مصلح ضرر آلو در معدۀ سردمزاجان ماءالعسل است.
  • همچنین؛ زنیان، زیره، روغن زیتون و عسل را نیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلو دانسته‌اند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *