خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج به دانه در طب سنتی

لعاب به دانه برای رفع خشونت حلق و رفع سرفه‌های گرم و خشک مفید است

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج به دانه این گونه ذکر شده است که:

  • مزاج به دانه، سرد و تر است.
  • لعاب به دانه برای رفع خشونت حلق و رفع سرفه‌های گرم و خشک مفید است.
  • برای تهیه لعاب به دانه، دانه‌های به را تمیز کرده و در آب جوشیده ولرم چند ساعت می‌خیسانند تا لعاب دانه ها آب را غلیظ کند.
  • به دانه حرارت معده را تسکین می‌دهد و نیز سبب تسکین سوزش زبان و دهان می‌شود و برطرف کننده خشکی دهان است.
  • یبوست مزاج را برطرف می‌کند.
  • در درمان سوزش ادرار می‎توان از لعاب به دانه به صورت خوراکی و نیز تزریق در مجاری ادرار استفاده نمود.
  • مصرف لعاب به دانه در زمان ناشتا در ماه آخر بارداری، زایمان را راحت می‌کند.
  • اگر بیمار تب‌دار دچار تشنگی شدید شود و نتواند آب بنوشد، بهتر است لعاب به دانه را در دهان نگه دارد تا حرارت بدن کاهش یافته و تشنگی تسکین یابد.
  • از به دانه می‌توان در قالب ضماد نیز استفاده کرد.
  • مالش اعضای دارای سوء مزاج گرم با لعاب به دانه مفید است و حرارت را کاهش می‌دهد.

نکته مهم:  از جویدن به دانه به طور جدی پرهیز کنید و مصرف آن فقط  به صورت مکیدن، قورت دادن یا ژل باشد.

عوارض مصرف زیاد به دانه چیست؟

  • مصرف زیاد به دانه به دلیل سیانید موجود در آن برای سلامتی کلیه و معده مضر است.
  • در صورت مصرف دارو، منجر به کاهش جذب داروها می‎شود (تداخل داروئی).

مصلح به دانه چیست؟

گلاب، سکنجبین و رب‌های ترش، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به دانه هستند

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن