خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج اسفناج در طب سنتی

هضم راحتی دارد و مصرف آن در افرادی که معده ضعیف دارند مناسب است

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج اسفناج این گونه آمده است که :

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • غرغره آب آن جهت گلودرد، سنگ کلیه و سوزش ادرار مفید است.
  • ملین است. استفاده از آن در آش‌های سبک موجب رفع یبوست مزاج و بهبود سرفه‌های خشک می‌شود.
  • در کاهش التهاب و تشنگی مفید است.
  • هضم راحتی دارد و مصرف آن در افرادی که معده ضعیف دارند مناسب است.
  • برای سینه و درد ریه گرم مفید است.
  • زخم های شدید را با اسفناج درمان کنید. برگ های اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید. ضماد بسیار قوی برای زخم های شدید است.

مصرف زیاد اسفناج برای چه افرادی مضر است؟

مصرف زیاد اسفناج برای افراد زیر مضر بوده و عوارض خاص خود را به دنبال دارد:

  • سردمزاجان
  • افراد دارای سردرد
  • افراد دارای بیماری‌های طحال
  • و افرادی که بیماری ورم مفاصل، سنگ کلیه و سنگ مثانه دارند

مصلح اسفناج چیست؟

روغن یا گره گاو و گوسفند، دارچین، فلفل و روغن بادام شیرین مصلح اسفناج و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن