در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت گوساله این گونه آمده است که :
- مزاج آن گرم و تر است.
- گوشت گوساله، در طبیعت شبیه گوشت گوسفند است.
- در صورت مصرف متعادل، به تقویت عضلات و کاهش وزن کمک میکند.
- ارزش غذایی بالایی دارد.
- بهتر است پس از ذبح گوساله، گوشت آن را در سرکه خوابانده سپس مصرف کنند.
- اگر فرد سردمزاج یا کسی که معده ضعیف دارد بخواهد گوشت گوساله مصرف کند میبایست آن را خوب پخته و همراه با سیر و سرکه و عسل و سایر شیرینیها به غیر از خرما مصرف کند.
- آب خوردن بعد از گوشت مناسب نیست.
بهترین نوع گوشت گوساله، چه نوعی است؟
بهترین نوع آن، گوشت گوساله یکساله است.
مصلح گوشت گوساله چیست؟
دارچین، فلفل، زنجبیل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوساله هستند.