خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج سیرابی در طب سنتی

سیرابی ارزش غذایی بالایی داشته و سبب تقویت قوای جسمی می‌شود.

در طب سنتی، در مورد خواص و مزاج سیرابی این گونه آمده است که:

  • مزاج آن گرم و تراست.
  • ارزش غذایی بالایی داشته و سبب تقویت قوای جسمی می‌شود.
  • ملین است و یبوست را درمان می‌کند.
  • اگر به خوبی پخته نشود، دیر هضم است.
  • چون جایگاه فضولات حیوان است، باید خوب شسته شده سپس پخته شود.

عوارض زیاده روی در مصرف سیرابی

  • مصرف افراطی سیرابی منجر به قولنج، کندذهنی و تضعیف بینایی می‌شود.
  • از آن‌جا که چربی آن زیاد است، در صورت مدامت در مصرف، باعث بالا رفتن چربی خون می‎شود.
  • در بدن رطوبت و بلغم ایجاد می‌‌نماید بنابراین کسانی که مزاج سرد یا رطوبتی دارند نباید مصرف کرده و یا درصورت مصرف از گرمی‌جاتی همچون مرزه، دارچین، زنجبیل، گلپر و سرکه برای اصلاح و بهبود خواص و مزاج سیرابی استفاده کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *