خواص خوراکی‌هاصیفی جات

خواص و مزاج خیار چنبر در طب سنتی

خیار چنبر خون خوبی تولید می‌کند.

خواص و مزاج خیار چنبر (خیار چمبر) در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و تر رو به معتدل است.
  • خوردن آن برای تسکین تشنگی و حرارت صفرا مفید است.
  • دافع حرارت کبد گرم و معده گرم می‌باشد.
  • خیار ادارار آور و به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک می‌کند.
  • خیار چنبر خون خوبی تولید می‌کند.
  • باعث افزایش لینت مزاج و رفع یبوست می‌شود.

مصرف خیار چنبر برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • خیار چنبر نفاخ است و برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند مضر است.
  • مصرف خیار چنبر در افرادی که تب ناشی از عفونت دارند توصیه نمی‌شود.

مصلح خیار چنبر

  • مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج خیار چنبر ؛ نمک و ادویه‌جاتی مثل رازیانه، زنیان و نمک است.
  • برخی منابع هم مصلح آن را مصطکی و انیسون می‌دانند.
  • در روایات هم مصرف آن با نمک توصیه شده است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن