توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

تخم ریحان برای بهبود سرفه‌های خشک، نرمی گلو و رفع التهاب مجاری ادرار توصیه می‌شود.

بررسی خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی این گونه بیان گردیده است:

  • مزاج آن معتدل است.
  • شربت لعابدار آن برای بهبود سرفه‌های خشک و نرمی گلو و حنجره  توصیه می‌شود.
  • شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.
  • برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه می‌شود.
  • تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.
  • مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترش‌کردن می‌شود.
  •  معتدل‌کننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار می‌رفته است.

نکته مهم: مصرف کوبیده تخم ریحان منع شده است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن