توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

تخم ریحان برای بهبود سرفه‌های خشک، نرمی گلو و رفع التهاب مجاری ادرار توصیه می‌شود.

بررسی خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی این گونه بیان گردیده است:

  • مزاج آن معتدل است.
  • شربت لعابدار آن برای بهبود سرفه‌های خشک و نرمی گلو و حنجره  توصیه می‌شود.
  • شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.
  • برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه می‌شود.
  • تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.
  • مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترش‌کردن می‌شود.
  •  معتدل‌کننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار می‌رفته است.

نکته مهم: مصرف کوبیده تخم ریحان منع شده است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن