خواص خوراکی‌هاصیفی جات

خواص و مزاج خیار بوته ‎ای در طب سنتی

خیار بوته ‎ای برای تسكین حرارت بدن، حرارت صفرا و خون، التهاب بدن و رفع تشنگی مفيد است

خواص و مزاج خیار بوته ‎ای در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج خیار بوته‎ ای سرد و تر است.
  • از جمله خواص خیار بوته‌ ای تسکین حرارت بدن، حرارت صفرا و خون و التهاب بدن است.
  • خیار بوته‌ ای دافع یرقان و حرارت کبد است.
  • خیار سبب دفع تشنگی شده، ادارار آور نیز می‌باشد.
  • مصرف خیار در درمان سردرد گرم و بی‌خوابی مؤثر است.

نکته مهم: بهتر است خیار به عنوان یک میان وعده مصرف شود.

مضرات مصرف خیار

  • خیار برای سرد مزاج‌ها زیان آور است.
  • با توجه به سردی و تری که خیار به معده می‌دهد باعث تشدید نفخ می‌شود.
  • مصرف خیار به همراه غذا (مثلا در قالب سالاد شیرازی) موجب اختلال در فرآیند هضم و ایجاد خلط خام می‌شود.
  • خیار موجب تشدید بیماری‌های معده خصوصاً بیماری‌های عصبی معده و زخم معده می‌شود.
  • اگر خیار در فصل سرد مصرف شود، تولید موادخام و بلغم را زیاد می‌کند و شخص را مستعد ابتلا به بیماری‌های سرد زمستان از جمله سرماخوردگی، درد مفاصل و … می‌کند.

مصلح خیار بوته ای

  • مصلح خیار، عسل، مویز یا خرما و یا ادویه‌جاتی مثل رازیانه، زنیان، نمک و یا نعناع می‌باشد.
  • افراد گرم مزاج بهتر است برای بهبود و افزایش خواص و مزاج خیار بوته ‎ای ، آن را با سکنجبین مصرف کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن