ادویه ها و چای های سنتیخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج فلفل سیاه در طب سنتی

مصرف فلفل سیاه به عنوان ادویه در اکثر غذاها باعث لطافت غذا و هضم بهتر آن می‌شود.

خواص و مزاج فلفل سیاه در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • مصرف فلفل بدن را گرم می کند، بنابراین مصرف صحیح آن باعث تأمین حرارت مناسب برای بدن می‌شود. از طرفی مصرف غیر اصولی آن باعث غلبه حرارت می‌شود.
  • مصرف فلفل سیاه به عنوان ادویه در اکثر غذاها باعث لطافت غذا و هضم بهتر آن می‌شود.
  • فلفل رطوبات بدن را تحلیل می‌برد اما افراط در مصرف آن در افراد خشک مزاج باعث آسیب به بدن می‌شود.
  • در پاکسازی بدن از بلغم مفید است.
  • استفاده از فلفل در بیماری‌های عصب مفید است.
  • جویدن دانه فلفل با مویز به منظور رفع رطوبات مغز موثر است.
  • از خواص مصرف متعادل فلفل تقویت حافظه است.

نکات مهم در مصرف فلفل سیاه

  • مصرف فلفل سیاه برای گرم مزاجان مضر است و افراط در مصرف آن، سبب سردرد شده و خشک کننده سینه و حلق و مضر کبد و کلیه است.
  • مصرف فلفل سیاه در هوای گرم و در جوانان گرم مزاج، خشک کننده منی است.

مصلح فلفل سیاه برای گرم مزاجان و سرد مزاجان چیست؟

روغن‌های گیاهی سرد مانند روغن بنفشه (برای گرم‌مزاجان) و عسل (برای سرد مزاجان) مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فلفل سیاه هستند و تا حدودی از عوارض آن می‎کاهند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن