خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج شوید در طب سنتی

شوید کمک کننده دستگاه گوارش برای هضم بهتر غذاست.

در خصوص خواص و مزاج شوید در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • شوید کمک کننده دستگاه گوارش برای هضم بهتر غذاست.
  • برای تنگی نفس و بیماری‌های بلغمی سینه و معده مفید است.
  • سکسکه ناشی از پُری شکم را برطرف می‌کند.
  • قاعده آور و شیرافزاست. در دوران بارداری مضر و مصرف متعادل آن برای مادران شیرده مفید است.
  • برای بهبود درد مفاصل سرد، درد قاعدگی و بیماری‌های تناسلی مفید است.
  • آب شوید و عسل برای خارج کردن خلط غلیظ از معده مفید است.
  • شوید کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. غذایی که در آن شوید بکار رود، هضمش آسان‌تر می‌شود.
  • شوید به‌عنوان نوعی ماده ضدنفخ نیز شناخته می‌شود.
  • خاصیت ادرارآوری آن سبب شست و شوی مجاری ادراری از سنگ‌های کلیه و مثانه می‌شود.
  • دارویی برای رفع دل پیچه است.
  • شوید منضج است یعنی سبب پختگی اخلاط اضافی شده، آن‌ها را به قوام مناسب می‌رساند تا دفع شوند.
  • سبب تحلیل و از بین بردن رطوبت‌های اضافی بدن و باز کردن انسدادها و گرفتگی‌های مجاری می‌شود.

عوارض مصرف زیاد شوید

  • زیاده روی در مصرف شوید به سبب مزاج گرم خود برای گرم مزاج‌ها مضر است و در برخی افراد سبب کاهش منی می‌شود، که در این حالت، گرم مزاجان می‎توانند شوید را همراه غوره مصرف کنند تا از فواید آن بهره‌مند شوند.
  • مصرف فراوان شوید برای ناحیه مغز و قدرت بینایی مضر است.
  • در برخی مصرف زیاد شوید ایجاد حالت تهوع می‌کند که این افراد باید شوید را با مصلح مصرف کنند.

مصلح شوید چیست؟

آبلیمو، آبغوره، ترشی‌های طبیعی و سکنجبین ساده، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج شوید و کاهنده مضرات آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن