بررسی خواص و مزاج باقلا تازه در طب سنتی
خواص و مزاج باقلا تازه در طب سنتی به شرح زیر است:
- مزاج باقلای تازه، سرد و تر است.
- برای پاكسازی سينه و ريه و تقويت آنها مفيد است.
- سرفه را تسكين میدهد.
- از باقلا در حد متعادل برای تقویت نيروی جنسی استفاده میشود.
- باقلا تازه ترمیم کننده زخمهای روده است.
- از تولید سنگهای مثانه و کلیه و انسداد مجاری جلوگیری میکند.
- مصرف متعادل آن برای كمخونی مفید است و تقویت كننده مغز استخوانها میباشد.
- ضماد آن جهت جلوگیری از رشد موهای زائد موثر است.
- ضماد باقلا تازه به همراه آرد جو جهت کاهش ورم پستان که در اثر انجماد شیر بوجود می آید، موثر است.
مضرات زیاده روی در مصرف باقلا تازه
- خوردن افراطی باقلا تازه سبب نفخ، اختلاج و احساس سنگيني در ناحیه سر میشود.
- باعث كندشدن ذهن میگردد.
خوردن باقلا تازه برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- افراد مبتلا به بیماریهای خونی از جمله فاویسم
- افراد مبتلا به کم خونی شدید
- پوست کنده باقلا مضرات کمتری دارد. افرادی که معده ضعیف دارند به هیچ وجه نباید باقلا را با پوست بخورند.
مصلحات باقلا تازه
مصلح باقلا تازه ادويههای گرم مثل مرزه، دارچین، زیره، آويشن، فلفل، پونه، گلپر، عسل و نمک میباشد.
- مصلح باقلا تازه جهت رفع نفخ، فلفل، ميخک، گلپر و نمک است.
- مصلح باقلا تازه برای کاهش میزان سردی آن، گلپر يا نمک است