توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی

بالنگو و تخم بالنگو با داشتن مزاجی گرم و تر، مقوی قلب و مغز است

بررسی خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی

خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی این گونه بیان شده است:

  • وقتی صحبت از بالنگو می‌شود مقصود تخم بالنگو است.
  • مزاج آن گرم و تر است.
  • تخم بالنگو مقوی قلب است و باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود.
  • در کاهش احساس وحشت و تحمل فشارهای روحی مفید است.
  • سبب نرمی گلو و رفع خشونت آن می‌شود. برای این منظور تخم بالنگو را در آب جوش ریخته و اجازه بدهید مدتی دم بکشد. محلول لعابدار بدست آمده برای این منظور بسیار مفید است.
  • تخم بالنگو لعابیت دارد، می‌تواند بعنوان یک داروی منشّف، مسخّن، و مقوّی جِرم معده در جذب و تحلیل رطوبات زاید معده و امعاء آن‌ها مفید باشد.

مقایسه بالنگو معمولی و بالنگو شیرازی

  • در بالنگوی شیرازى تخم درازتر، قوسى در یک طرف و در طرف دیگر یک لکه سفید مشاهده می‌‏شود.
  • تخم بالنگو از هر دو گونه را که در آب بخیسانند مایع چسبناک کدر بی‌‏مزه‌‏اى حاصل می‌شود.

راه تشخیص بالنگو اصل

  • بالنگوی اصل باید بوی بالنگو (ترنج) بدهد. (در قدیم بالنگبویه و بالنگ بو نیز به آن می‌گفته‌اند).

مصلح بالنگو

  • بهتر است جهت بهبود خواص و مزاج گرمی بالنگو؛ آن را به همراه عسل یا شکر مصرف کرد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن