توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی

بالنگو و تخم بالنگو با داشتن مزاجی گرم و تر، مقوی قلب و مغز است

بررسی خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی

خواص و مزاج بالنگو در طب سنتی این گونه بیان شده است:

  • وقتی صحبت از بالنگو می‌شود مقصود تخم بالنگو است.
  • مزاج آن گرم و تر است.
  • تخم بالنگو مقوی قلب است و باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود.
  • در کاهش احساس وحشت و تحمل فشارهای روحی مفید است.
  • سبب نرمی گلو و رفع خشونت آن می‌شود. برای این منظور تخم بالنگو را در آب جوش ریخته و اجازه بدهید مدتی دم بکشد. محلول لعابدار بدست آمده برای این منظور بسیار مفید است.
  • تخم بالنگو لعابیت دارد، می‌تواند بعنوان یک داروی منشّف، مسخّن، و مقوّی جِرم معده در جذب و تحلیل رطوبات زاید معده و امعاء آن‌ها مفید باشد.

مقایسه بالنگو معمولی و بالنگو شیرازی

  • در بالنگوی شیرازى تخم درازتر، قوسى در یک طرف و در طرف دیگر یک لکه سفید مشاهده می‌‏شود.
  • تخم بالنگو از هر دو گونه را که در آب بخیسانند مایع چسبناک کدر بی‌‏مزه‌‏اى حاصل می‌شود.

راه تشخیص بالنگو اصل

  • بالنگوی اصل باید بوی بالنگو (ترنج) بدهد. (در قدیم بالنگبویه و بالنگ بو نیز به آن می‌گفته‌اند).

مصلح بالنگو

  • بهتر است جهت بهبود خواص و مزاج گرمی بالنگو؛ آن را به همراه عسل یا شکر مصرف کرد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *