خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج کره محلی در طب سنتی

کره محلی هم به شکل خوراکی و هم به صورت موضعی کاربرد دارد

در طب سنتی، خواص و مزاج کره محلی به شرح زیر بیان گشته است:

  • کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد.
  • مصرف کره باعث تأمین رطوبت کافی برای بدن و جلوگیری از بروز یبوست می‌شود.
  • کره محلی تازه و طبیعی برای تقویت اعصاب مؤثر است.
  • مصرف کره برای صاف کردن صدا و رفع خشونت نای و حلق و بهبود سرفه‌ی خشک مفید است.
  • خوردن کره با شکر و خشخاش فوق العاده چاق کننده می‌باشد.
  • مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست می‌شود.
  • کره به تقویت بدن و همچنین به تقویت مغز و اعصاب کمک می‌کند.
  • کره همچنین موجب نرم شدن ورم‌ها و باز شدن انسداد مجاری می‌شود.
  • پخته شدن جوش ها نیز از فواید مصرف کره محلی است.
  • مصرف کره موجب تحلیل جوش و نضج بثورات می‌شود.

عوارض زیاده‌روی در مصرف کره محلی

زیاده روی در مصرف کره سبب ضعف و سستی دهانه‌ی معده شده، همچنین اشتها را کم می‌کند.

مصرف کره محلی در چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف کره محلی برای افراد کم اشتها، افراد دارای معده‌های مرطوب و افراد مبتلا به سستی فم معده و ترش معده مناسب نیست.
  • افراد چاق و یا با مزاج گرم و خشک نیز نباید در مصرف کره زیاده روی کنند.

مقایسه کره محلی با سایر لبنیات

چربی کره محلی نسبت به سرشیر و خامه بیشتر است و خوب است که همراه عسل و یا شکر مصرف گردد تا خواص و مزاج آن بهبود یابد و از شدت عوارض آن کاسته شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن