خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج کشک در طب سنتی

کشک قابض است و موجب تسكين تيزی صفرا و خون می‌شود

در طب سنتی، خواص و مزاج کشک این گونه بیان شده است:

  • مزاج کشک سرد و خشک است.
  • قابض است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود.

بهترین شیوه مصرف کشک

بهترین شیوه مصرف کشک استفاده از آن در کله جوش است. کله جوش غذایی مقوی و استخوان ساز است. در واقع کشک ساییده به اضافه سیر، نعنا و کنجد کوبیده در قالب کله جوش بسیار مناسب است.

مصرف کشک برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.
  • کشک دیر هضم است و سبب تولید بلغم خام و باد می‌شود. این مشکل مخصوصاً در مزاج های سرد و تر بیشتر مشاهده می‌شود.

مصلح کشک چیست؟

سیر و نعنا مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج کشک هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن