خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج کشک در طب سنتی

کشک قابض است و موجب تسكين تيزی صفرا و خون می‌شود

در طب سنتی، خواص و مزاج کشک این گونه بیان شده است:

  • مزاج کشک سرد و خشک است.
  • قابض است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود.

بهترین شیوه مصرف کشک

بهترین شیوه مصرف کشک استفاده از آن در کله جوش است. کله جوش غذایی مقوی و استخوان ساز است. در واقع کشک ساییده به اضافه سیر، نعنا و کنجد کوبیده در قالب کله جوش بسیار مناسب است.

مصرف کشک برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.
  • کشک دیر هضم است و سبب تولید بلغم خام و باد می‌شود. این مشکل مخصوصاً در مزاج های سرد و تر بیشتر مشاهده می‌شود.

مصلح کشک چیست؟

سیر و نعنا مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج کشک هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن