خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج بلوط خوراکی در طب سنتی

بلوط خوراکی در صورتی که خوب هضم شود، ارزش غذایی زیادی دارد

در طب سنتی، خواص و مزاج بلوط خوراکی به عنوان یک مغز گیاهی، این گونه بیان شده است:

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • اگر بلوط را با نصف وزن آن کندر و مقداری روغن زیتون ترکیب کنند و در خوردن آن مداومت داشته باشند، برای درمان بی‌اختیاری ادرار و کسانی که در خواب بی‌اختیار ادرار می‌کنند و کسانی که همراه با ادرارشان منی خارج می‌شود بسیار مؤثر است.
  • خاکستر چوب آن باعث جلای دندان می‌شود.
  • جفت بلوط، خشک‌کننده قوی است و برای قطع خون جراحات مفید است.
  • ضماد جفت بلوط در درمان فتق موثر است.
  • بلوط دیرهضم است. در صورتی که خوب هضم شود ارزش غذایی زیادی دارد.
  • در رفع اسهال مزمن مفید است و اسهال را بند می‌آورد.
  • در رفع حالت تهوع بارداری و حالت تهوعی که ناشی از ضعف و سستی فم معده باشد مفید است.
  • زخم روده‌ها را بهبود می‌بخشد.
  • در درمان بی‌اختیاری ادرار و قطره قطره آمدن آن مفید است.

مضرات مصرف بلوط خوراکی

  • باعث انسداد مجاری می‌شود.
  • مصرف زیاد آن از میزان جذب آهن می‌کاهد.
  • نانی که از بلوط تهیه شود، دیرهضم بوده، سردرد آور است و تولید سودا می‌کند.

مصلح بلوط خوراکی چیست؟

عسل، سکنجبین و نبات، مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج بلوط خوراکی هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن