خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج والک (تره کوهی) در طب سنتی

والک، باعث کاهش رطوبت معده و هضم بهتر غذا می‌شود.

در خصوص خواص و مزاج والک (تره کوهی) در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  •  این گیاه شبیه پیاز می‌باشد. گل‌های سفید و کوچک ستاره‌ای شکل این گیاه در میان برگ‌های پهن و براق آن خودنمایی می‌کند.
  • ادرار آور است و با این خاصیت رطوبات زائد بدن را دفع می‌کند.
  • باعث کاهش رطوبت معده و هضم بهتر غذا می‌شود.
  • بوی بد دهان را از بین می‌برد.
  • اثر سم گزش حشرات را کم می‌کند.
  • ضماد عصاره آن در درمان زگیل موثر است.
  • از والک در تهیه سبزی پلو و کوکو می‌توان استفاده کرد.

مصلح والک یا تره کوهی چیست؟

کاسنی و گشنیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج والک (تره کوهی) هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + بیست =

نوشته های مشابه

بستن