مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش کدو تنبل برای تقویت عمومی و بینایی ، مفید برای پوست ، ملیّن ، خون ساز ، تقویت امور جنسی مفید است. | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزی آش خرد شده : شش پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن : به میزان لازم کدو تنبل یا کدو خورشتی : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | یرای تهیه آش کذو تنبل ، حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد عدس، ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک و فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد وکمی رد چوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آن کدو تنبل یا کدو خورشتی را اضافه کرده و تفت می دهیم (بنا به فصل مورد نظر از کدو تنبل یا کدو خورشتی استفاده می کنیم). پس از آن پیاز و کدو را هل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، در هنگام صرف غذا می توان از پودر آویشن نیز استفاده کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...