توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج تخم مرو در طب سنتی

تخم مرو خلط آور و تب بر می باشد.

تخم مرو دانه هایی است به اندازه دانه های شاهدانه و همرنگ با آن، سه وجهی با ظاهر براق. یک وجه از آن بزرگتر کلا دارای رگه ها یی به رنگ قهوه ای است که از قسمت پایین منشعب شده و سرتاسر دانه را فرا گرفته اند.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج تخم مرو این گونه آمده است که:

  • مزاج تخم مرو گرم و خشک است.
  • درمان سرفه می کند
  • درمان بخش خارش گلو است
  • باز کننده تارهای صوتی می باشد
  • خلط آور است.
  • تب بر می باشد.
  • با گذاشتن یک بوته از آن در اتاق پشه و مگس به خاطر بوی آن وارد اتاق نمی شوند.
  • تخم مرو به علت دارا بودن موسیلاژ فراوان بعنوان لینت بخش در بر طرف کردن خارش های گلو و سرفه استفاده سنتی دارد.

طریقه مصرف

با ریختن دانه ها روی شیر یا آب داغ دانه ها پف کرده و به صورت لزج در می آیند و اثری معجزه آسا در در مان سرفه و سینه درد که به علت بیماری آنفولانزا پدید می آید، دارند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن