پخت و پزشیرینی

طرز تهیه لوز بادام

طرز تهیه لوز بادام در طب سنتی

مزاجگرم و ترتعداد نفر 
مواد لازم
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
پودر هل : به میزان لازم
بادام : چهار پیمانه
روش تهیهبرای تهیه لوز بادام ، بادام ها را آسیاب می کنیم، سپس آنها را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل و عسل به آنها اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن