مواد لازم:
- آب پرتقال ۲ لیوان
- آب ساده ۳ لیوان
- شکر ۳ لیوان
- فیله پرتقال ۱ کیلو
- اسانس و رنگ پرتقالی در صورت دلخواه
چگونگی تهیه:
برای تهیه شربت پرتقال در ابتدا آب ساده و شکر را در قابلمه روی حرارت شدید قرار دهید. آب که به جوش آمد کف و جرم روی آن را بگیرید. حالا حرارت را کم کنید و به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید. حالا آب پرتقال را اضافه کنید. زمان بدهید تا به جوش آید. فیلههای پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید. حالا حرارت را کم کنید و به مدت ۳۵ دقیقه دیگر روی حرارت نگاه دارید. بعد از این مدت تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. وقتی که شربت حرارتش را از دست داد در یخچال نگهداری کنید.