شکلات صبحانه یک صبحانه کامل است.
مواد لازم
- گلاب : یک قاشق مرباخوری
- عسل : شش قاشق غذاخوری
- پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
- پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری
- هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه
- ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید.
- سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید.
- در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید.
- این شکلات بسیار خوش عطر است و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
سمیه
فراموش کردید بنویسید چقدر ارده