مواد لازم:
- ماش (نصف لیوان)
- برنج (کمتر از نصف لیوان)
- پیاز (یک عدد متوسط)
- روغن (دوقاشق غذا خوری)
- زردچوبه و نمک (به مقدار لازم)
طرز تهیه:
برای تهیه شله امیری در ابتدا ماشهای پاک شده را در قابلمه بریز و با آب فراوان بپز. وقتی ماش پخته شد، برنجی را که از یک ساعت قبل در آب خیس شده است، به ماش اضافه کن. پیاز را خورد کن. در روغن تفت بده و در آخر زردچوبه را به آن بیفزا. وقتی برنج خوب پخته شد، پیاز داغ و نمک را هم درون قابلامه بریز. شعلهٔ اجاق را کم کن. اگر یک ساعت صبر کنی، شله امیری تو حسابی جا میافتد.