خواص
این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه (نباید زیاد باشد) به آن افزوده شود.
مواد لازم
- شلغم: ۵۰۰ گرم
- جو پوست کنده: ۱پیمانه
- جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
- هویج: ۲ عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- لیمو ترش تازه: به میزان لازم
دستور پخت
ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم، پس از چند جوش خوردن سبزی ها، پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.
منبع
- تغذیه در طب اسلامی ایرانی
- دکتر غلامرضا کردافشاری و همکاران