خواص
- سرد و تر
- مفید برای مزاج های گرم و خشک
- ملیّن
- ضد چربی و کلسترول خون
- مفید برای کبد
- تصفیه خون
- تقویت جنسی
- ضد عفونی کننده دستگاه گوارش
مواد لازم
- هویج : یک عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
- روغن کنجد : به میزان لازم
- جعفری خرد شده : یک پیمانه
- لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
- بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
- قارچ : هشت عدد
- تره فرنگی یا پیازچه خرد شده : دو پیمانه
دستور پخت
- بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم.
- قارچ ها را به صورت دو الی سه سانتی خرد می کنیم.
- هویج را رنده می کنیم.
- بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم.
- مدتی که از پخت آن گذشت، هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم.
- تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم،
- سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
- در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی