مواد لازم :
- آب مرغ هفت پیمانه
- جو پرک سه چهارم پیمانه
- هویج دو عدد متوسط
- پیاز یک عدد متوسط
- آرد دو قاشق غذا خوری سر پر
- آب یک پیمانه
- جعفری خشک یک قاشق غذا خوری سرپر
- رب گوجه یک ونیم قاشق غذا خوری
- آبلیمو دو قاشق غذا خوری
- ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
- نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای آب مرغ:
- اسکلت مرغ :دو عدد
- هویج: نصف یک عدد
- پیاز کوچک:یک عدد
- سیر :دو حبه
- برگ بو:دو عدد
- نمک وزعفران :به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه سوپ جو قرمز در ابتدا اسکلت مرغ و هویج و زعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب میگذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف میکنیم. آب مرغ را هم می توانیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد میکنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید و سپس حرارت را ملایم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را دریک پیمانه آب سرد حل میکنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا دوباره به جوش بیاید و بوی خامی آرد برود. در آخر آبلیمو و رب گوجه را به سوپ اضافه میکنیم؛ و صبر میکنیم تا سوپ جا بیفتد.