پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه سوپ شوربا

طرز تهیه سوپ شوربا در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای سوپ شوربا معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز است.
مواد لازم
برنج نیم کوب : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
کدو تنبل یا کدو خورشتی : دو پیمانه
روش تهیه برای تهیه سوپ شوربا ابتدا برنج را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت برنج گذشت گشنیز، شوید و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در هنگام پخت مقداری کنجد به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود تا آماده شود. مدت پخت شوربا طولانی است، بنابراین در طول این مدت مرتب غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *