مزاج | گرم | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | دمنوش چای کوهی آرام بخش ، ضد حساسیت ، مدرّ ، مفید برای اعصاب است. | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان عسل : دو قاشق مرباخوری چای کوهی : دو قاشق غذاخوری | ||
تجهیزات لازم | قوری | ||
مدت زمان پخت | 30 | ||
بیشتر بخوانید! | |||
روش تهیه | برای تهیه این دمنوش چای کوهی را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت 30دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...