فهرست محتوا پنهان
خواص
- معتدل به سمت سرد
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت
- پاک سازی دستگاه گوارش
- مفید برای خون و کبد
مواد لازم برای 4 نفر
- برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
- آب زرشک : سه قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
- روغن کنجد : به میزان لازم
- بلغور گندم : یک پیمانه
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- لوبیا سفید : یک پیمانه
- آبغوره : به میزان لازم
- سبزی آش خرد شده : پنج پیمانه
دستور پخت
- حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
- لوبیا سفید را همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.
- بلغور گندم، برنج، عدس و سبزی آش را به همراه کمی نمک، فلفل و زنجبیل پخته و به لوبیا اضافه می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
- زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
- می توان موقع صرف غذا از آبغوره استفاده کرد.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی