مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک عدسی با هویج خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : دو و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ پودر آویشن : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک عدسی با هویج ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را به همراه ادویه، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و عدس را همراه با آب گرم و نمک به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توانیم از پودر آویشن استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...