مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک عدسی با هویج خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : دو و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ پودر آویشن : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک عدسی با هویج ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را به همراه ادویه، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و عدس را همراه با آب گرم و نمک به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توانیم از پودر آویشن استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
