مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ عدس معتدل سمت سرد، مفید برای تقویت عمومی، تقویت بینایی است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم عدس : دو پیمانه جعفری خرد شده : دو پیمانه سیب زمینی : یک عدد متوسط آبغوره یا آب نارنج : در صورت تمایل | ||
روش تهیه | برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های یک سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره یا آب نارنج استفاده کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...