مواد لازم:
- نخود یک دوم پیمانه
- لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه مقداری
- عدس دو سوم پیمانه
- کلم برگ خرد شده ۲۰۰ گرم
- پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
- سیر داغ ۱ قاشق سوپ خوری
- هویج نگینی خرد شده ۳ عدد
- برگ کرفس ۵۰ گرم
- رشته آش ۲۰۰ گرم
- کشک یک دوم پیمانه
روش تهیه:
برای پخت آش کلم برگ ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. حالا هویج نگینی را به همراه برگهای کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.