مواد لازم:
- کلم سفید (نصف کلم متوسط)
- بلغور یک فنجان
- برنج یک فنجان
- لوبیا قرمز و نخود پخته به مقدار لازم
- نمک و آبغوره (به میزان لازم) و پیاز و روغن و فلفل ورب گوجه
- نعناع (تازه یا خشک) ۱٫۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه آش یرتخلی ابتدا پیاز رو خلالی خرد میکینم و با مقداری روغن سرخ میکینم کمی فلفل و ادویه میریزیم سرخ که شد ۳/۴ قابلمه آب میریزیم و بلغور رو هم اضافه کرده منتظر میمیونیم تا جوش بیاد در این میان کلم رو نه خیلی درشت نه یلی ریز خرد میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و نمک هم میریزیم و منتظر میمیونیم تا کلمها نیم پز شن سپس رو شسته اضافه مینیم و همچنین نعناع. آش که نسبتاً جا افتاد لوبیا و نخود پخته رو اضافه میکنیم و رب و آبغوره میریزیم اگه ترش دوست دارین میتونین آبغورشو بیشتر کنین باید مزه کنین ببین دلخواهتون چقدره؟ حسابی که جا افتاد سروش کنین.