مواد لازم:
- شیر: ۲ پیمانه
- شکر: نصف پیمانه
- کاکائو: نصف پیمانه
- کره:۲۵ گرم
- خلال پسته: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه اریس همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحاً لعابی یا مسی بریزید، بگذارید روی حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبد، وقتی غلظت آن مثلِ فرنی شد از رو حرارت بردارید. کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توی آن و صاف کنید بعد روی آن را با پسته بپوشانید، بگذارید ۵ ساعت در دمای معمولی اتاق بماند تا خودش را بگیرد، بعد به صورت مستطیل برش بزنید. میزان کاکائو بستگی به خودتان دارد میتوانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشد شکلات شما تیرهتر میشود. ریسهای حاضری را داخل کپسولهای پلاستیکی میپیچند تا خشک نشوند.
نکته:
در قنادیها به جای شیر از گلوکز استفاده میشود اما کار با گلوگز در خانه مشکل است.