مواد لازم:
- برنج یک پیمانه
- حلبه دو قاشق غذا خوری
- زیرهٔ سیاه دو قاشق غذا خوری
- زرد چوبه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است. نکته: اگر به برنج در حال جوش از همان اول ده عدد الو بخارا اضافه کنید هم خوشمزه میشود … بعضیها بجای نمک این آش را شیرین مصرف میکنند یعنی با شکر شیرین میکنند.