پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش ماستی خراسان

طرز تهیه آش ماستی خراسان در طب سنتی

مواد لازم :

  1. ماست پرچرب: ۵۰۰ گرم
  2. رشته: ۲۰۰ گرم
  3. اسفناج یا برگ چغندر: ۵۰۰ گرم
  4. تره: ۱۵۰ گرم
  5. نعنا: ۵۰ گرم
  6. نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش ماستی خراسان در ابتدا اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم پز کنید. سپس رشته را به آن اضافه کنید. بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود. این آش به صورت سرد سرو می‌شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *