مواد لازم :
- ماست پرچرب: ۵۰۰ گرم
- رشته: ۲۰۰ گرم
- اسفناج یا برگ چغندر: ۵۰۰ گرم
- تره: ۱۵۰ گرم
- نعنا: ۵۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه آش ماستی خراسان در ابتدا اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم پز کنید. سپس رشته را به آن اضافه کنید. بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود. این آش به صورت سرد سرو میشود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته میشود.