مواد لازم:
- آرد گندم سفید نرم ۱ پیمانه
- کره یا روغن محلی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
- شکر یک و نیم پیمانه
- زعفران غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
- آب یک و نیم پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- عرق هل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه حلوای زعفرانی در ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید روی شعله بگذارید تا شکر در آب کاملاً حل بشه در آخر گلاب زعفران و عرق هل را اضافه و زیر شعله را کم کنید تا ریز جوش گرم بماند. فقط نکتهای که در اینجا لازم به گفتن است اینکه بعضی از عرق هلها خیلی بوی تندی دارند مراقب باشید بیشتر طعم زعفران باید مشخص باشد. در ظرفی جداگانه کره را بریزید تا ذوب بشه و آرد را اضافه کنید باید کره و آرد طوری باشد که کاملاً بشود آنها را هم زد و در اصطلاح روان باشد پس میزان کره را تنظیم کنید و زیر شعله را کمکم کنید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی رنگش زیاد تغییر نکند. وقتی رنگ آرد کمی طلایی شد شهد را که آماده کرده بودیم را آرام آرام اضافه میکنیم این کاررا با دقت انجام دهید که نسوزید و مدام به هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا آرد و شهد یکدست شوند و گلوله نباشد. بعد از اینکه شهد کاملاً به خورد آرد رفت با دو دستمال کنارههای ظرف را بگیرید و مدام به هم بزنید تا حلوا مثل یک توپ در وسط ظرف جا بگیرد و به اصطلاح روغنش را پس بدهد. سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با سلیقه خودتون تزیین کنید.