مواد لازم:
- تخم مرغ :۳ عدد
- آرد:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر
- پودرشکر :۳ قاشق غذا خوری
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- پودر شکرمقداری برای روی مایه شیرینی
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی لطیفه در ابتدا سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملا سفت سفت شود. شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود. زردها را با وانیل هم بزنید تا کاملا یک دست شود و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی آرام هم بزنید، یعنی زیرو رو میکنیم. آرد را آرام و کمکم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید. باید خیلی با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد اگر خوب موادو هم بزنید بعد پخت یک شیرینی خواهید داشت که بافته اسفنجی داره داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت باشه استفاده کنید وقتی همه شیرینیها رو قیف زدید پودر شکر روشون الک کنید من هم گرد قیف زدم و هم به شکل بیضی داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد وقتی پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینیهاتون جدا نمیشن بعد سرد شدن نونهاتون داخل نونها با قیف خامه بزنید.
نکات:
•در صورتیکه نمیخواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.
•برای تهیه نان شکلاتی لطیفه ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
•اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد. پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش.