مواد لازم:
- آرد ۲ پیمانه
- کره یک پیمانه
- پودر بادام ۲ قاشق غذاخوری
- پودر قند ۱/۲ پیمانه
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل یا رندهٔ پوست پرتقال به میزان لازم
روش تهیه شیرینی نعلی:
برای تهیه شیرینی نعلی در ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شوند. سپس زرده و وانیل و یا رندهٔ پوست پرتقال را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد پودر بادام و در نهایت آرد را روی مواد الک میکنیم. مواد را با هم مخلوط کرده و به کمک دست کمی ورز میدهیم، این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد. چون به روغن میفتد و شیرینیها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشان را از دست خواهند داد. روی سطح کار را کمی آرد میپاشیم و کمی از خمیر برداشته و به صورت لوله در میآوریم؛ و سپس به اندازهٔ دلخواه برش داده و به شکل نعل در میآوریم؛ و درون سینی فر قرار میدهیم. بعد از پخت این شیرینی کمی پف خواهد کرد. این خمیر قابلیت دارد تا به اشکال مختلف در آید. مثلاً میتوانید خمیر روباز کرده و قالب بزنید. فقط باید روی خمیر را نایلون بکشید و بعد به کمک وردنه خمیر را باز کنید.
دمای فر: ۱۵۰ سانتیگراد
زمان پخت: ۲۰ دقیقه (در فرهای مختلف این دما متفاوت است)
بعد از پخت و خنک شدن نیمی از شیرینیها را در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی پودر پسته برای تزئین نهایی روی آنها بپاشید.