مواد لازم:
- آرد سبوس دار – یک کیلو
- شیر – دو پیمانه
- شکر – نصف پیمانه
- زرده تخممرغ – یک عدد
- هل – چند حبه
- کنجد یا زیره – مقداری برای تزئین
- گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه نان فطیر در ابتدا آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب مخلوط کرده، ورز میدهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید. سپس آن را چانه گرفته و پهن میکنیم. زرده تخممرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن میمالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون تنور قرار میدهیم، در صورت نبودن تنور میتوانید از فر استفاده کنید، این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر میشود.