مواد لازم:
- برنج ۵ پیمانه
- سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
- خرما ۲۰۰ گرم
- کره یا روغن ۱۰۰ گرم
- زعفران و نمک به میزان لازم
طرز پخت:
برای تهیه سیب پلوی کرمانشاهی در ابتدا برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس میکنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه میکنیم ۲ تا ۳ جوش که زد برنج را صاف میکنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست میکنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را میپاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید میپاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.