مواد لازم:
- اردک یک کیلوگرم
- دانههای انار خشک شده ۱۵۰ گرم
- پیاز ۱۰۰ گرم
- سیر ۵۰ گرم
- شکر قرمز ۵۰ گرم
- روغن ۵۰ گرم
- نمک ۱۰ گرم
- آب یک لیتر
طرز تهیه:
۱ – برای تهیه سر انار در ابتدا اردک را با مقداری پیاز و نمک میپزند.
۲ – پیاز و سیر را حلقه حلقه خرد کرده همراه با تخم انار سرخ میکنند.
۳ – شکر لله shaker lale (شکر قرمز) را به عنوان چاشنی به مواد اضافه میکنند و میگذارند به مدت ۵ دقیقه با آن بپزد.
۴ – مواد آماده شده را به اردک میافزایند.
۵ – سیرانار با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه آماده خواهد شد.