خواص
- ملیّن
- ضد چربی و کلسترول خون
- تقویت کبد و بینایی
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- آرام بخش
- تقویت عمومی بدن
مواد لازم
- هویج : یک عدد متوسط
- روغن کنجد : به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
- سبزی آش خرد شده : دو پیمانه
- برگ ریحان : یک پیمانه
- کدو : یک عدد
- فلفل سبز : یک عدد کوچک
- کرفس و لوبیا سبز به مقدار لازم
دستور پخت
- کرفس و لوبیا سبز را 1 سانتی، فلفل سبز، کدو و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
- کرفس و لوبیا سبز را مدتی با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کرده یا آن را بخارپز می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بعد از مدتی کدو را اضافه می کنیم.
- پس از آن کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز، برگ ریحان، سبزی آش و نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری را به کل مواد اضافه کرده و با مقداری آب می پزیم.
- تمر هندی را در مقدار آب جوش ریخته و هم می زنیم تا از هم جدا شود آن را صاف کرده و عصاره اش را به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی