خواص
- گرم و خشک
- خون ساز
- مفید برای چشم
- تقویت امور جنسی
- مفید برای بلغمی مزاج ها
- مفید برای فصل پاییز
مواد لازم
- عدس
- روغن
- نمک، فلفل، زرد چوبه
- زنجبیل
- پیاز
- کنجد
دستور پخت
- عدس را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقدار کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زرد چوبه می پزیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم،
- قبل از اضافه کردن آن به غذا کمی پودر دارچین به پیاز اضافه می کنیم.
- وقتی عدس تقریباً نیم پز شد، پیاز را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا غذا پخته شود.
- این غذا را می توان به دو صورت استفاده کرد: می توان اجازه داد نا آب غذا تمام شود و آن را بکوبیم یا عدسی را آبدار میل کرد.
- در صورت تمایل می توانیم از پودر آویشن زمان صرف غذا استفاده کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی