مواد لازم:
- جوجه مرغ: یک کیلوگرم
- برنج: ۵ پیمانه
- رب انار شیرین: دو پیمانه
- لیموترش: یک کیلوگرم
- زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
- روغن مایع: سه پیمانه
- نمک و فلفل
روش تهیه:
برای تهیه اکبر جوجه در ابتدا جوجهها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. یک روز باید تکههای مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. اما سه چهار ساعت هم کفایت میکند. بعد از این مدت، روغن را در تابهای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجهها در آن بچینید. جوجهها معمولا آب میاندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کردهاید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید. روی جوجهها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
نکته:
این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید میتوانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر میشود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم میشود.
مخلفات:
رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی میخورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.