مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | بهترین معجون تقویتی برای مغز ، جلوگیری از پوکی استخوان و آلزایمر | ||
مواد لازم | مغز بادام : 80 عدد آب : چهار لیوان عسل یا خرما : به میزان لازم | ||
روش تهیه | بادام ها را می توانیم از شب قبل در مقداری آب ولرم خیس کنیم و بعد پوست آن را جدا کنیم یا می توانیم مقداری آب جوش روی آن ها بریزیم و بعد از 15 دقیقه پوست آن را جدا کنیم . توجه شود که اگر از خرما استفاده می کنید ، هستۀ آن را جدا کنید . بادام های پوست گرفته شده را با آب و مقداری عسل یا خرما در مخلوط کن میریزیم تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...