مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مواد لازم |
ارده : شش قاشق غذاخوری
عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
پودر کاکائو خالص : یک قاشق چای خوری
پودر پسته : یک قاشق مرباخوری |
||
روش تهیه | ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات را می توان به همراه یک لیوان شیربادام یا شیرفندق به عنوان صبحانه میل کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
