پخت و پزصبحانه

طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی

روش تهیه شکلات صبحانه ای مقوی در طب سنتی

مزاجگرمتعداد نفر 
مواد لازم
ارده : شش قاشق غذاخوری
عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
پودر کاکائو خالص : یک قاشق چای خوری
پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
روش تهیهارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات را می توان به همراه یک لیوان شیربادام یا شیرفندق به عنوان صبحانه میل کرد.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن