مواد لازم:
عدس100گرم، لوبیا چشم بلبلی100گرم، لیزک 100گرم(گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد میروید)، ماش50گرم، نخود50گرم، گندم50گرم، ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم.
طرز تهیه:
برای تهیه آش دنگو در ابتدا آب مورد نیاز را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه میکنیم (گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است). بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه میکنیم و در ظرف را میبندیم و منتظر میمانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.